Daha Fazla Bilgi İçin : DERNEK GENEL MERKEZİ

Tel: (0 212) 532 19 30 - 533 31 47    Fax: (0 212) 532 19 18

4 Duyurular
4 Tarih

Sevgili Üyeler; Mahkeme, İcra Dairesi ve diğer resmi kurumlardan gelen tüm tebliğat ve SMS bildirimleri ile ilgili olarak derhal derneğimizin avukatlarına müracaat ederek gerekli işlemlerin süresi içinde yaptırılması hususunu önemle hatırlatırız.

Sevgili Üyeler; Türk Ceza Kanunu kapsamında silah sayılacabilecek nitelikteki bıçak, çakı, demir veya ahşap sopa, tornavida ve benzeri kesici delici aletlerin üzerinizde yada araçta bulundurulması kesinlikle yasaktır. Bu hususa riayet edilmesini önemle hatırlatırız.

Sevgili Üyeler; Görev sırasında yaşanabilecek ölümlü ve yaralamalı trafik kazaları, yolcular ve 3. şahıslarla yaşanan adli olaylarda, olayı gören tanık isim ve adreslerinin, kamera görüntüleri, resim gibi delillerin tespit ve muhafazasının çok önemli olduğunu, bu delillerin yargılama aşamasında kullanılacağını ve bu hususa dikkat edilmesini önemle hatırlatırız.

Hukuk Ofisimiz: Doğan - Demir Hukuk Danışmanlık
Adres: Kumbarahane Cad. No: 52/5 Halıcıoğlu Beyoğlu - İSTANBUL
Tel: 0212 416 28 03
Fax: 0212 510 29 53

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Derneğimiz, üyelerimizin sağlık sorunlarına yardımcı olmak amacıyla sağlık kurumlarıyla yapmış olduğu sağlık sözleşmeleri.

Dünya Göz Hastanesi

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi