Bütçe 2017

2017 Yılı Bütçe Kararı Alındı

Genel Yönetim Kurulumuzun 09/01/2017 tarih ve 2017/2 sayılı kararına göre, 2017 yılı Ocak ayından itibaren üye aidatı dernek ana tüzüğünün 23. maddesine göre, en düşük yevmiyesi olan şoförün kıdem dahil çıplak yevmiyesi 92.07 TL iken Yönetim Kurulu kararı ile zam yapılmadan 70.00 TL olarak tespit edilmiştir.
2017 yılı mali bütçemizin kurumumuz ve üyelerimize hayırlı olmasını diler, selamlarımızı sunarız.

İBÇD DERNEĞİ
GENEL MERKEZİ

Sevgili Üyeler, değerli mesai arkadaşlarım sizlerden aldığımız destek ile, sizlere daha iyi hizmet vererek hak ve hukukunuzu korumaya çalışacağımızı beyan etmiştik. Bundan dolayı Genel Merkez yöneticilerimizle yıl sonunda yaptığımız değerlendirmede tüm zorluklara rağmen sizlere destek olmaya ve yükünüzü hafifletmeye gayret ediyor 2016 yılında olduğu gibi 2017 yılında da zaruri ihtiyaç olmadıkça üye aidatlarına zam yapmayacağımızı bilgilerinize sunuyoruz. Bu kararın, kurumumuza ve siz değerli üyelerimize mübarek olmasını Allah'tan temenni eder, kazasız belasız işler dileriz.

İBÇD DERNEĞİ
GENEL YÖNETİM KURULU