Genel Başkanlarımız

İsmail BAL (20.03.2022 - Devam Ediyor)

Abdulaziz KAYGISIZ (25.08.2017 - 20.03.2022)
1966 yılında Bayburt'un Demirözü ilçesi Akyaka köyünde doğdu. İlkokulu Bayburt'ta, orta ve liseyi Gümüşhane İmam Hatip Lisesi'nde bitirdi. 1999'da İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü'nde şoför olarak işe başladı. Kurum içerisinde çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 2010 yılında İ.B.Ç.D. Derneği genel başkan yardımcılığına seçildi. Yaklaşık altı yıl bu görevde bulunduktan sonra 25.08.2017 tarihinde İ.B.Ç.D. Derneği genel başkanı olarak göreve başladı. Evli ve dört çocuk babası.
Ahmet GÜNÇE (05.02.2016 - 25.08.2017)
1970 yılında Bingöl Merkeze bağlı Büyüktekören köyünde doğdu, ilkokulu köyünde okudu, orta ve imam hatip lisesini Bingöl Merkezde okudu. Doğunun çeşitli illerinde medrese ilmini tamamladı. Ondan sonra ilahiyat fakültesini İstanbul’da bitirdi. Çalışma hayatında sivil toplum kuruluşlarının çeşitli kademelerinde görev yaptı. 2001’de İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğüne şoför olarak işe başladı. Kurum içerisinde hareket amir vekili, özel halk otobüsü bürosu telsiz merkezi ilçe hat amirliği ve birçok kademesinde görev yaptı. 2008’de Hizmet İş Sendikası İstanbul İETT 2 nolu şubesinde denetim kurulunda görev aldı. Aynı zamanda İ.B.Ç.D Derneği Şişli Şube başkanlığına atandı. 2013’de İ.B.Ç.D. Derneği genel merkezinde genel mali sekreter olarak göreve başladı. 2016’da İ.B.Ç.D. Derneğinin genel başkanı olarak göreve başladı. Günçe üniversite mezunu, evli ve 4 çocuk babası olup Arapça bilmektedir.
Salim SEZER (29.11.2001 - 01.02.2016)
.
Yüksel AKIN (26.03.1999 - 29.11.2001)
.